Stiri

Forum

Anunturi

Cine e Online

Avem 24 vizitatori și nici un membru online

Sunt patru trasee pentru ciclism de agrement ce au fost amenajate in Padurea Verde.

Traseu bicilete Dumbravita

Traseele ofera diferite grade de dificultate. Astfel, traseul verde este unul scurt, de 2,5 km, traseul albastru este de dificultate medie si are 3,2 km, traseul rosu este cel mai lung si se intinde pe 4,4 km, iar cel de-al patrulea, traseul oranj, are o lungime de 4 km si strabate principala zona de vanatoare din padure.

Az Újszentesi Római Katolikus Templom és Plébánia (Temes megye)

{bepiv}PanoCato/cat.jpg{/bepiv}

Dumbrăviţa a fost o filiala a parohiei Mehala din Timişoara, dar între timp numărul credincioşilor s-a mărit cu cei care s-au mutat din Secuime, Stanciova, Grănicerii, Sânmartinu Maghiar, Otelec şi alte localităţi. Acum circa 40 de ani PATER JÁNOS a decis că în locul micii casei de rugăciuni trebuie clădită o biserică. În baza acestei decizii şi a iniţiativei lui P. JOHANNES (sub numele real BLUM BENEDIKT) care a reuşit să obţină finanţare din Germania,

SmaakGrill Dumbravita

Nu demult, pe sensul de mers dinspre Timişoara către Dumbrăviţa, pe partea dreaptă imediat după Kaufland, a apărut un local nou - Smaak Grill. În ideea sprijinirii acestui tip de iniţiative dumbravitatimis.ro îşi propune să prezinte conceptul acestui local, aşa cum a fost gândit de către reprezentanţii Smaak Grill:

"Greu ar putea un local să împlinească nevoile tuturor celor care îi calcă pragul, de aceea cel mai simplu mod de avea un local de succes este sa te adresezi unui grup ţintă. Pentru oameni de afaceri, un local select, discret, liniştit, pentru familişti cu copii, un local luminos, cu culori vesele, pentru studenţi, un local în care se mănâncă repede, ieftin şi bun, pentru pensionari, o cantină.

HURO DUMBRAVITA

În perioada 22-23 Septembrie 2012, în cadrul Primăriei Dumbrăviţa, se vor desfăşura câteva evenimente pe marginea proiectelor europene în desfăşurare astfel:

Titlu: “Dezvoltarea comunicării economice și de afaceri între localitățile Dumbrăvița și Szentes ”

HunroCoop

cod : HURO/1001/226/2.1.2 *

CS Dumbravita Timis Fotbal

Rezultatele la fotbal liga IV Timis CS Dumbravita

2010/2011