Stiri

Forum

Anunturi

Cine e Online

Avem 43 vizitatori și nici un membru online

SmaakGrill Dumbravita

Nu demult, pe sensul de mers dinspre Timişoara către Dumbrăviţa, pe partea dreaptă imediat după Kaufland, a apărut un local nou - Smaak Grill. În ideea sprijinirii acestui tip de iniţiative dumbravitatimis.ro îşi propune să prezinte conceptul acestui local, aşa cum a fost gândit de către reprezentanţii Smaak Grill:

"Greu ar putea un local să împlinească nevoile tuturor celor care îi calcă pragul, de aceea cel mai simplu mod de avea un local de succes este sa te adresezi unui grup ţintă. Pentru oameni de afaceri, un local select, discret, liniştit, pentru familişti cu copii, un local luminos, cu culori vesele, pentru studenţi, un local în care se mănâncă repede, ieftin şi bun, pentru pensionari, o cantină.

Smaak Grill vine cu provocarea de a îmbina toate aceste nevoi într-un singur local, adresându-se astfel unei clientele diversificate. Ar fi o frază publicistică exagerată să spunem că este localul perfect, însă tinde spre perfecţiune. Iată dovezile.

Nu putem spune că Smaak Grill este un local gen fast food. Mobilierul din lemn masiv te întâmpină cu un aer pretenţios, semn că nu a fost ales la întâmplare. Dacă cercetăm culisele, descoperim un bucătar cu experienţă, pasionat de arta culinară care nu şi-a dorit doar un loc de muncă şi atât, ci a căutat locul în care să îşi dezvolte pasiune de a crea ceva bun. Un tip tăcut, care se simte bine înconjurat de ingrediente şi de ustensile de calitate. De aceea Smaak Grill nu te invită să mănânci aici doar ca să îţi potoleşti foamea. Aici vii să savurezi salatele stilate aromate cu dressinguri delicioase. Pentru un schimb cultural, Smaak nu s-a ferit să vină cu câteva oferte adunate din lumea largă. Iar pentru divertisment, o paletă largă de cărnuri suculente, gătite după specific.


Deşi este o luptă destul de accerbă între stilul de viaţă sănătos, fără sare, zahăr şi grăsimi şi oferta culinară îmbogăţită cu E-uri, coloranţi şi alte substaţe chimice, Smaak se străduieşte să îşi convingă clienţii că meniurile proaspete nu contravin regulilor stilului sănătos. Odată descoperit şi testat, Smaak Grill va fi alegerea preferată a oamenilor de afaceri, a familiilor cu copii, care se vor bucura de meniuri speciale şi de surprize, a vegetarienilor şi a celor care sunt doar în trecere prinTimişoara, fie români sau de alte naţionalităţi.

Emma Domuţa"