Bine ai venit, Vizitator
Username: Parolă: Amintește-mă

SUBIECT: Când va circula un microbuz 17M în zona CORA?

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? acum 8 luni 3 săptămâni #1869

  • George
  • Avatarul lui George
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Mesaje: 11
  • Karma: 0
S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci întoarce pe străzile din Timișoara (Tristan Tzara & Eugen Coșeriu) pentru că (să vină cineva cu contraargumente dacă are!) primăria NU a cerut RATT un astfel de traseu.
De ce??? Cei din zona Cora nu plătesc impozite???
Dacă tot s-a asfaltat Cervantes, de ce un astfel de traseu al unui microbuz 17 M (o prelungirea a traseului 17, măcar la orele când pleacă/vin elevii de la școală, în zilele lucrătoare) nu poate parcurge acestă stradă (pe Lăpușneanu-Țuțea - Praga - Cervantes, măcar până la Fervenția)?
Oricum un traseu cum e cel discutat (str. Tristan Tzara – str. Eugen Coșeriu – str. Ștefan Pricopie – Calea Aradului – str. Gr. Alexandrescu – Calea Torontalului – P-ta Consiliul Europei – Calea Aradului- str. Miresei – Calea Torontalului – str. Gr. Alexandrescu – Calea Aradului – str. Stefan Pricopie – str. Tristan Tzara), numai până la Mall, nu știu cui folosește (chiar și pe străzile din Timișoara gen Tristan Tzara și Eugen Coșeriu), pentru că primii beneficiari ar fi copii mai mari (de gimnaziu/liceu) din zonă care merg mai toți la școlile din centru (Pedagogic/Loga/16).
NU trebuie decât reparată (și lărgită!) str. Lăpușneanu (cea spre Tristan Tzara) și discutarea traseului și a costurilor cu RATT și primăria Timișoara!

În perspectivă, asfaltarea str. Simfoniei și a porțiunii de Fervenția dintre Cervantes și Simfoniei ar permitea închiderea inelului spre comună prin porțiunea asfaltată a str. Ion Creangă, deci și un microbuz între traseele 17 și 14, dar deocamdată să fim legați măcar de oraș, că oricum pe strada principală din comună e mai aglomerat decât pe Aradului, iar copii care merg sau vor merge în curând la liceu tot spre centrul Timișoarei trebuie să ajungă.
[am adăugat acest topic nou pentru că vechiul, cu troleibuzul 14, e deja ca și închis, linia fiind funcțională. Am lăsat și postarea de acolo, ca un răspuns la postările de acolo referitoare la zona Cora]
Ultima editare: acum 8 luni 3 săptămâni  de George.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.843 seconds