Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 24 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

 

 

"O bubuitură puternică a alertat, aseară, locuitorii din Giarmata Vii și Dumbrăvița din județul Timiș. Motivul a fost o mică explozie care a precedat o scurgere de gaze, ce s-au autoaprins în atmosferă. Scăparea de gaze s-a produs la instalațiile din apropierea stațiilor SDM 16 Dumbrăvița ce aparține Petrom, dar din imediata vecinătate a stației de regularizare a gazelor ce aparține Transgaz."

sursa: radiotimisoara.ro

 

Miercuri, 14.10.2015, va avea loc în intervalul orar 9-18 o întrerupere programată a furnizării de energie electrică în Dumbrăviţa pe următoarele străzi: Pelicanului, Albatrosului, Ciocârliei, Privighetorii, Berzei, Rândunicii, Berlin, Berzei.

 

 

 

 

Potrivit primarului Timișoarei, vor fi introduse restricții de trafic, mai ales ca încep totodată și lucrările de extindere la 4 benzi a șoselei ce duce spre Dumbrăvița, până la intersecția cu Bulevardul Constructorilor, unde vor fi instalate semafoare.

Sensul giratoriu va fi amenajat cu doua benzi, de cate 5,5 metri latime fiecare. Pe locul unde intoarce acum troleul, in partea stanga in sensul de mers inspre Dumbravita, se vor amenaja 9 locuri de parcare. Largirea se va efectua pe o lungime totala de 333 de metri, latimea totala a carosabilului va fi de 13 metri. Evident ca vom avea amenajate trotuare si piste de biciclete. Ne straduim sa lucram intensiv, intr-o luna, desi termenul pe care il are constructorul la dispozitie este mai larg, insa am cerut mobilizare, astfel incat intr-o luna sa fie gata. Lucrarea este pe reparatii, nu are un termen clar”, a explicat primarul Nicolae Robu.

aricolul complet: Opinia Timisoarei

 

Bucătari amatori şi profesionişti, se întrec din nou în prepararea tocăniţei la a treia ediţie a „Festivalului Tocăniţei” de la Dumbrăviţa, sâmbătă, 18 iulie 2015, de la ora 13.00.

Si-au anuntat deja participarea bucătari din mai multe localitaţi din Timiş, dar şi din Ungaria şi Serbia. Provocarea festivalului va fi prepararea unei tocăniţe într-un cazan uriaş.

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(