Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 36 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

 

 

DEȘEURI MENAJERE


În fiecare zi de MARȚI din lună se vor colecta deșeurile menajere de pe străzile cuprinse în perimetrul delimitat de străzile Praga, Roma, Helsinki, Beregsăului, Albert Einstein, până la str. Tudor Vladimirescu (exclusiv).
În fiecare zi de MIERCURI din lună se vor colecta deșeurile menajere de pe străzile cuprinse în perimetrul delimitat de străzile Liliacului, Superbă, Tudor Vladimirescu (inclusiv), până la străzile Blaise Pascal (exclusiv), Conac (exclusiv) și Petofi Sandor (exclusiv).
În fiecare zi de JOI din lună se vor colecta deșeurile menajere de pe străzile cuprinse în perimetrul delimitat de străzile Conac (inclusiv), Petofi Sandor (inclusiv), Bela Bartok (inclusiv), Albatrosului, Ghioceilor, Migdalului și Constructorilor.

DEȘEURI RECICLABILE (În Dumbrăvița se va trece de la o singură colectare pe lună la două colectari lunare)


A doua zi de MARȚI și ultima zi de MARȚI din fiecare lună pentru zona aflată în stânga străzii principale (Conac, Petofi Sandor si Bela Bartok - exclusiv acestea) în sensul de mers dinspre Timișoara spre Giramata.
A doua zi de MIERCURI și ultima zi de MIERCURI din lună pentru zona aflată în dreapta străzii principale (Conac, Petofi Sandor și Bela Bartok – inclusiv acestea) în sensul de mers dinspre Timișoara spre Giarmata.

Reamintim cetăţenilor că deşeurile reciclabile se colectează numai din sacii galbeni inscripţionaţi corespunzător, care nu trebuie introduşi în pubele, ci lăsaţi la vedere, în apropierea carosabilului din faţa casei. Cetăţenii care, din diverse motive, nu mai au în dotare saci galbeni sunt rugaţi să transmită adresa la Dispeceratul RETIM Ecologic Service la tel. 0256.499.490 pentru a li se putea distribui sacii pentru colectare.

Datele de contact ale societatii RETIM le puteți găsi în link-ul de mai jos:

http://www.retim.ro/contact/

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(